forex trading logo

Etusivu Tietoa kennelistä
Tietoa kennelistä
Binacan kennelin historiaa

menneetlemmikitPerheessämme on aina ollut koiria. Olin 3-vuotias kun perheeseemme tuli ensimmäinen koira, hän oli sileäkarvainen noutaja kutsumanimeltään Sandy (oikealta nimeltään Renata). Hän oli luonamme 7 ihanaa vuotta. Kolme seuraavaa vuotta olimme ilman koiraa, ja koko sen ajan pyysin ja rukoilin uutta koiraa. Vihdoin sain isän ylipuhuttua ja menimme katsomaan samalle kasvattajalle uutta koiraa. Hän olikin siirtynyt kasvattamaan kultaisia noutajia, joten seuraava koiramme olikin sellainen. Tästä alkoi varsinaisesti koirakasvatukseni, joka johti viiden kultaisennoutajan pentueen kasvatukseen. Sieltä kennelnimikin Binacan juontaa juurensa. Bina oli meidän ensimmäinen oma kasvatti, jonka jätimme itsellemme kasvamaan. Canis taas tarkoittaa latinaksi koiraa.

Norfolkit tulivat perheeseemme tädiltäni Anja Salolta, joka kasvatti näitä koiria kennelniellä Marlenes. Anjan kenneliin syntyi kahdelle koiralle pennut 12 päivän välein emälle Aples Lilimarlene ”Lili” ja tyttärelle Marlenes Alexandra ”Pimpe”. Sieltä siis tulivat meidän kennelimme kantanartut Marlenes Daffodil ”Sissi”, väriltään punainen ja Marlenes Edelweiss ”Wanda”, väriltään black&tan. Tällä hetkellä olemme menossa jo viidennessä polvessa tyttäriä.

Tarkoituksenamme on kasvattaa terveitä, hyväluonteisia ja rodunomaisia koiria kodinomaisessa ympäristössä. Meille tärkeintä on löytää pennuille hyvä rakastava koti, mutta toki toivoisimme kasvattiemme käyvän myös koiranäyttelyissä ja mielellään harrastavan myös niiden kanssa jotakin muuta, esim. tokoa, agilityä, koiratanssia tms. Vain mielikuvitus on rajana, sillä näiltä koirilta löytyy potentiaalia vaikka mihin.

 


Powered by Joomla!. Designed by: Free Joomla Theme vps Valid XHTML and CSS.